Het bijhouden en inboeken van uw financiële administratie

Als gedreven ondernemer met passie voor je vak, begrijpen we dat financiële administratie soms als een last kan voelen. Daarom biedt Vermeulen en Van Gerven de uitkomst. Wij nemen naar behoefte jouw financiële administratie uit handen, zodat jij je kunt focussen op het ondernemen. Geen gedoe met bonnen en inkoopfacturen – wij verzorgen het inboeken, bankmutaties en herinneringen. En als je wilt, dan mail je ons je facturen en bonnetjes, zodat wij ze kunnen verwerken. Zo behoud je inzicht in de laatste cijfers en blijft je financiële administratie efficiënt en betaalbaar. Met onze ervaring en kennis optimaliseer je je bedrijf en kun je blijven doen waar je goed in bent: ondernemen.

Uw salarisadministratie correct en tijdig verwerkt

Een correcte en tijdige salarisverwerking is één van de belangrijkste zaken om je medewerkers tevreden te houden. Vermeulen en Van Gerven biedt ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing als het gaat om salarisverwerking.

Naast onze deskundige en ervaren medewerkers vertrouwen we op de modernste software en het online salarisportaal. Hierdoor heb je altijd en op elk moment inzicht.

Zorg dragen voor jaarrekeningen die helder inzicht geven in je bedrijfsprestaties.

Vermeulen en Van Gerven draagt zorg voor jaarrekeningen die helder inzicht geven in je bedrijfsprestaties. Wij hechten grote waarde aan een nauwkeurige opstelling, waardoor je diepgaand begrip krijgt van je financiële positie en weloverwogen zakelijke beslissingen kunt nemen. Wij beheren details, adviseren aan de hand van tussentijdse rapportages en leggen persoonlijk de cijfers uit voor strategische overwegingen. De jaarrekeningen voldoen aan wettelijke eisen, met balans en winst- verliesrekening, gepresenteerd in begrijpelijke taal. Vermeulen en Van Gerven verzorgt ook de deponering van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel, voor complete financiële gemoedsrust voor jou als ondernemer.

Begeleiden door en adviseren in het complexe fiscale landschap

Vermeulen en Van Gerven biedt een uitgebreide expertise op het gebied van belastingen en financiën. Ons ervaren team staat klaar om jou te begeleiden door het complexe fiscale landschap. Of het nu gaat om optimalisatie van belastingaangiften, de verwerking van de BTW, loonheffingen, advies voor bedrijfsstructuren, strategische financiële planning of zelfs de fiscale consequenties bij een bedrijfsovername, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving.
Voor specifieke gevallen schakelen wij expertise in van bevriende fiscalisten uit ons netwerk.

Opstellen van realistische financierings-aanvragen

In je zoektocht naar leningen, hypotheken of werkkapitaal voor je bedrijf stuit je wellicht op uitdagingen. Vermeulen en Van Gerven biedt snel en deskundig hulp. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we een realistische financieringsaanvraag op kunnen stellen. Afgestemd op de financieringsbehoefte en de fase waarin je bedrijf zicht bevindt. Een doordacht financieringsplan kan de winstgevendheid aanzienlijk vergroten. Vermeulen en Van Gerven staat klaar om je te begeleiden in dit proces, waardoor je de juiste stappen kunt zetten voor optimale groei en succes.

Financiële planning van de ondernemer privé

Hoewel je ondernemersfocus vooral op de groei van je bedrijf gericht is, denken we bij Vermeulen en Van Gerven ook mee over je persoonlijke ambitie. De aankoop van een huis? De planning van je pensioen? Een studiebeurs voor de kinderen? Een spaarpotje voor later? De overdracht van je bedrijf? Met regelmaat zullen we je vragen naar je toekomstplannen. Waar je over 10 of 20 jaar wilt staan. Want ook je persoonlijke financiële planning kan niet vroeg genoeg beginnen.

Het is belangrijk om de focus te leggen op waar wij goed in zijn en voor overige zaken die erbij komen kijken schakelen we eventueel partners in die daarin gespecialiseerd zijn.

Jos Vermeulen

Voor MKB-ondernemers en ZZP’ers

Voor MKB-ondernemers is het bijhouden van de administratie onvermijdelijk, maar vaak geen favoriete bezigheid. Vooral als je als succesvolle en groeiende MKB-ondernemer of ZZP’er al veel op je bord hebt. En, heb je mensen in loondienst, dan komt daar ook nog eens de maandelijkse salarisadministratie bij. Een belangrijke aktiviteit die nauwkeurigheid vereist. Veel ondernemers beschouwen dit als een tijdrovende en complexe taak. Bij Vermeulen en Van Gerven echter, zien we de administratie en salarisadministratie voor MKB-ondernemers als boeiend en interessant. We helpen je graag verder of nemen alles uit handen, een dienst die veel gewaardeerd wordt door lokale ondernemers. Zo kun jij je richten op je onderneming zonder zorgen over bonnetjes, aangiftes, jaarrekeningen en inkomstenbelasting.

Vermeulen en Van Gerven werkt voor MKB- en ZZP-ondernemers die actief zijn in o.a. de volgende branches; bouw, (detail) handel, (medische) industrie en dienstverlening.

Menu