“We hebben aan een half woord genoeg”

Vermeulen en van Gerven heeft ruim 40 jaar ervaring in advisering van voornamelijk ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Een jarenlange ervaring

Al sinds 1981 staat Vermeulen en Van Gerven klaar om als boekhoud- en belastingadviesbureau MKB ondernemers en ZZP’ers te ondersteunen. Met inmiddels de tweede generatie aan het roer, geloven we nog altijd in no-nonsense nuchterheid en een pragmatische aanpak. We begrijpen de behoeften van ondernemers en hebben ons gespecialiseerd in het leveren van heldere financiële adviezen en oplossingen. Dankzij onze diepgewortelde ervaring en onze toekomstgerichte benadering zetten we ons optimaal in om jouw ondernemersambitie te stimuleren en waar te maken.

We zijn een echte familiebedrijf met oog voor een gezellige sfeer en voor de medewerkers. Toen ik jong was, liep ik al rond in het familiebedrijf. Veel collega’s van toen werken er nu nog steeds.

Jos Vermeulen

Een deskundig team

Bij Vermeulen en Van Gerven beschikken we over een team van 17 professionals. Deskundig, een stevige ervaring, integer, met één doel voor ogen; het beste resultaat voor de klant.
Dankzij de prettige en gemoedelijke werksfeer is er een hoge mate van collegialiteit en is er altijd de bereidheid om elkaar te helpen.

Kwaliteit gewaarborgd

Ervaring is belangrijk. Toch zijn we bij Vermeulen en Van Gerven overtuigd dat opleidingen nodig zijn om de meest actuele kennis te behouden. We stimuleren onze medewerkers dan ook om gerichte en relevante cursussen en opleidingen te blijven volgen.

Vermeulen en Van Gerven is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, NOAB.